Cara Daftar BSN Online (Register di mybsn.com.my)

93 thoughts on “Cara Daftar BSN Online (Register di mybsn.com.my)”

  1. Nak tanya ..macam mana nk dftr no phone tu ?sbb mse buat acc bsn tu tak silap mmg tak sertakan no phone mse tu ..

    Reply
  2. Daftar online untuk semak baki simpanan saya….
    Nama: polme bini nasip
    No LC:8012135895
    No fon: 0168220037

    Reply
  3. Saya dah ada online banking. Tapi daripada semalam saya cuba login tapi masalah, sampaikan online banking saya nak kena call talian khidmat pelanggan. Id saya dan password saya memang dah betul. Tapi tetap password salah.

    Reply
  4. saya nk daftar online banking tp no tel sya yang dftar msa bt acc bsn dh tk pkai ini no
    lama 0194170323
    no baru 01151734181

    Reply
  5. Permohonan anak saya Leong Fang Rong telah lulus.
    1.Bagai mana boleh tambah akaun number?
    2.Jika Tidak ada akaun,bagaimana boleh dapat tunai di BSN?
    3.Saya tidak dapat log in sebab lupakan kata laluan dan soalan keselamatan lupa juga.

    Sekian,terima kasih

    Reply
  6. Saya nk daftar online banking tp tidak dpt. Saya dh pergi ke bsn marang dan telah dibuat pertukaran kad baru kerana kad lama tiada dimasukkan no talipon saya. Tapi dgn kad baru pun tidak dpt daftar juga.

    Reply
  7. Saya dah tukar kad bank baru,dah isi borang masa bt kad baru.. no telefon pon tukar baru.. tp bila nak daftar mybsn online x boleh Sebb ni telefon masih no lama.. kenapa ye no telefon tak ditukar sama.. dah lah susah nak keluar time pkp ni..

    Reply
  8. No fon lama Sya dh tak guna jadi saya tak boleh untk daftar BSN punya online.. ni no fon baru saya 0179445559 Mohd Fairul bin Mohammad khani

    Reply
  9. salam. saya nak online bsn ni. dah cuba. tapi dia minta no pin atm pulak. tidak bahaya ke klu beri pin atm ni. saya was-was lah. tolong ber penjelasan. klu maybank 2u xminta. cimb click pun sama.xminta no pin.

    Reply
  10. Sy sdh pun berjaya log in… Lepastu sy… Tutup dgn log out. Kemudian sy log in br masa masukkan pasword kenapa tak dapat. Padahal pasword yg sy masukkan betul. Nak guna cata first register lagi ke…

    Reply
  11. Sya nk jga tukar nomber hp,sya tak bolh daftar mybsn,sbb nomber lama ni,nombr baru saya
    HP Nomber:0128276772,sbb skrng tk bolh naik dgn pangangkutan awam,ada cara ke,nk buat updet nomber HP,ni

    Reply
  12. Semak online bantuan prihatiin rakyat permohonan baru tahun ini dan meminta nombor siri vauncer bantaun prihatin rakyat 0163606082

    Reply
  13. saya nak daftar bsn online sebab nombor lama sudah luput nak guna nombor baru…

    nama: MOHAMMAD HAFIZ BIN ZAINI

    IC: 930507136347

    No baru: 01112568055

    Reply
  14. Mcm mna mahu tukar nmbor tlfn baru,nmbor talifon lama daftar kad dulu tidak pakai lgi….sekrg nk pergi di bank susah,klu boleh ingin tukar dalam online sahaja.

    Reply
  15. Saya nak buat bsn online transfer.. Tapi saya tidak ingat nombor telefon lama.. Boleh tolong daftarkan nombor baru saya kah.. Untuk saya dapatkan kod otp.. No fon.. 01114001241

    Reply
  16. Bagaimana jika saya hendak register tapi dia kata Nombor IC saya telah register…. Sedangkan itu pertama kali saya register….

    Reply
  17. ingin menukar no telefon yg telah didaftar semasa pertama kali buka account bsn..kerana no telefon lama saya sudah tiada ..dan sekarang pkp susah saya untuk ke Kaunter BSN kerana saya mempunyai anak kecil..mohon alert ye..!

    ini no lama saya
    01136113510
    Ingin menukar ke no Baru
    01161632359

    harap dibagikan kerjasama..
    terima kasih

    Reply
  18. Ingin menukar no telefon yg telah didaftar semasa pertama kali buka account BSN..kerana no telefon lama saya sudah tiada..dan sekarang pkp susah saya untuk ke kuanter BSN…

    Mohon alert ye…
    No telefon lama saya..tidak ingat…
    Ingin menukar ke no baru=0188738779
    Harap dibahagikan kerjasama
    Terima kasih

    Reply
  19. macam mana nak tukar nombor fon baru. sedangkan nombor fon yang lama semasa saya daftar dulu dah tak ingat dah…

    Reply
  20. Salam sya nk tnya …Sya dh register MyBsn Online …Sya Log In lpas to dlm MyBsn Online sya to… Tak blh nk buat transfer Online ?Knpe Ya

    Reply
  21. Saya nor azizan bin Muhamad desa
    No ic 911014-02-6365..saya nk tengok baki dalam duet dalam bank saya..macam mana nya..

    Reply

Leave a Comment