332 thoughts on “Cara Login Hotlink MMS, Untuk Maxis Prepaid (mms.maxis.net.my)”

  1. SAYA DAH CUBA BUKA KAT MMS.MAXIA TAPI STILL TAK BOLEH.TOLONG PERMUDAHKAN PELANGGAN.BUKAN MENYUSAHKAN PELANGGAN.KALAU MACAM NE MACAM MANA KAMI NAK SOKONG PRODUK MAXIS.

    Reply
  2. halo maxis u all ni mmg mengarutlah…i dah buka tp pword expire pula.sdgkan br aje dpt x smpi 5 minit.mcm ner leh jd mcm 2??????????/terangkan skt..step by step i follow u know..so baik u all cr jln yg mudahlah

    Reply
  3. knp x leh nk bukak mms……
    masuk ni dh dh dkt 10 kali cuba…..
    x boleh pun……
    menyusahkan gile!!!!!
    x abis2 ckp account dh expired…….

    Reply
  4. dah on mms ngan maxis center pn, problem gak. tak ley bkak mms gak. korang uat keje ke tak ni…………………………………..

    Reply
  5. i think for mms…maxis ke..hotlink ker…the instruction given is totally STUPID!!!!! Dah follow semua instruction, but still tak boleh buka….!!!!! so guys and gals tukar to DG! i tell u…i boleh hantar my pic thru dg dengan senang sekali without go to the internet. Maxis ni….BANGANG! CUSTOMERS ALWAYS RITE!

    Reply
  6. guane aku tk leh install new mms profile server dlm hp aku.Ie kate exceed max limit pdhal aku bru donlod skali je. jem sungguh maxis ni .

    Reply
  7. Angin betul x leh nak masuk ( expired pin). Call centre tunggu 10min, asik cakap. tq krn menunggu, tiba2 lain putus hampeh betul, duit potong juga, mangkuk hayun…

    Reply
  8. Inilah statement paling bodoh dari MAXIS,
    “Or you can ask your friend to resend the MMS pictures back to you.

    But please do remember, you must use an MMS enabled phone, or in an easy word, a mobile phone that can show pictures.”

    Engko tak bagi tau orang dah tau! Wakeup la orang MAXIS, jangan makan gaji buta…….

    Reply
  9. i have tryed to open the mms but alret says my account has expried. can u send me the password to my e-mail add. 10 Q for ur help.

    Reply
  10. apsal ler saya x leh nk bka pic msg sy haaaa? dh try msk byk kli nk tgk pic yg mbr2 send tp mcm2 yg kuar.tlg rrrr….plz….

    Reply
  11. nape x leh tgk mms ni dah msuk no phone da tp bila msuk pasword x leh login plak ape cte ni…….bleh bg sy pasword lagi skali da stepya skali

    Reply
  12. apsal xleh bukak haa?
    pasword dah btol..
    tp error yg same gak..
    padahal gambar dpt hari yg sama…
    dpt je sms bitau ade mms…terus gua on..
    tp error….ceh..
    ape barang camnih..

    Reply
  13. oooi…

    dapat sms bukak email

    maner maner ?

    Site tak jumpa

    lagi pun siapa pandai2 reveal pasword kat sms ? kalau orang lain jumpa kan susah.

    BABU !!!

    Reply
  14. Your organization received many complain about mms..but i cant see any improvement..plase wake up and solve the proplem faster. dont juz simply spoil a big and well know organization of maxis.It juz spoil my mood when i so much want to see the mms through the web side and when i try to login the web side did not found..please dont dissapointed other customer also.

    Reply
  15. saya guna nokia 6680. Sebelum ni bleh guna mms, skrg dah tak leh guna. Byk kali dah try aktif balik,tp still xleh guna. knape yerk? Tp GPRS WAP bleh guna.

    Reply
  16. MAXIS skunk ni dah teruklah!!dan x mcm dulu lg!mentang2 dah ramai yg guna MAXIS jd dah x hiraukan customer ke!!!!!!!!jgnlah org mengata MAXIS yg bkan2!!malulah cikit dgn DG n CELCOM 2 sume!!!!DG n CELCOM bg layanan yg terbaik tuk customer dia!!yg MAXIS ni truk!!sy dah col maxis(1300820120)dah nak dekat 28 kali dah!dahlah kene cas tp ble col pun x berbaloi!!KEPADA PEKERJA2 DAN BOS KEPADA SYARIKAT MAXIS TLGLAH BERI CUSTOMER KESENANGAN BUKAN KESUSAHAN!!!!tlglah perbaiki kelemahan maxis!!

    Reply
  17. ape maxis skang makin pleceh?da la sruh login kt pc da 2 ble da login expired plak..menyusahkn btoi!!!!rate skang pn da byk mgarut……..

    Reply
  18. apala maxis nie..dah 55 kali try bukak tp x leh..balik2 ckp dh expired..baru receive 2 mint..tah apa22…penat jer aku stay tuned..ngan maxis hampir 6 tahun…tapi ni balasan nyer…plz explain cmner nak tengok mms niee….baik x yah bg klemudahan kalau x leh pakai…APARAAAAA

    Reply
  19. aku pun sama,x leh buka.nyampah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! apa yang susah sangat nak buka.lembab lah maxsic nie

    Reply
  20. MAXIS NI..NK KTE COMPONY BRU,DH TUA PN AKU RSE..TP MCM2 PRBLEM.AKU PUNYE MMS STILL XLE GNE WLUPN MCM2 TNDAKAN YANG BIJAK DR AK TELAH DIAMBIL!!..NI COMPONY HP KE COMPONY KAIN PLEKAT??XPN COMPONY NO EKO..mCM2 NO AK TRY,STIL XNAIK2 GK GMBR KUDE 2.NI YG AK MRJUK NI.SBLM AKU XLE DPJUK.BAIK KORG STTLE MSLAH AK NI SBLM AK CURANG NGAN KORG!!..DG DN CLCM,WLUPN AK XSKE SBNRNYE,TP AK SKONG DORG!!!!

    Reply
  21. Knp nak bukak mms ni tak leh!!!!kita org dah bukak http://WWW.MAXIS.COM.MY/MMS tp tak leh bukak….knP??????????????GILA AR……OWG NAK TGK MMS YNG OWG BAGI, TETIBE TAK LEH BUKAK….!!!!!!!!BENGANG AR NIE……..baik tak yah bukak!!!!SI……………………………………T!!
    toy ar…….

    Reply
  22. kpd staff2 dn manager2 maxis,knp nset aku tak blh send dn terima pic msj walaupun aku dh on mms bnyk kali..aku dh pakai maxis ni dh 6 thn tp prkhidmatan yg di berikan hampeh..clcm lbh bgs dr maxis..sila prbaiki mutu prkhidmatan maxis spya dpt setanding dgn prkhimatan telefon yg lain..

    Reply
  23. Geram betul aku…member aku send mms kat aku dh dekat 2minggu lepas…tapi baru la ni dapt msg suh pi bukak kat website maxis…dh bukak website tapi takleh tgk..pe cite nie?kuang ajo betui lah…..ingt internet ni bukak website korang tu free ke…cilanatoi anjing…..aku tak kire..aku nak mntak ganti rugi dr korang….tak kirelah korang bg alasan bomba cirit birit ke…polis makan julap ke…..ape ke…..aku nak korang ganti balik kepenatan dan duit yg telah terbuang nie.,…….nak je aku maki…..tapi pakai wording ni jelah…%#@**&%[email protected]%$#….phm2lah maksud nyer tue ok?……

    Reply
  24. sy br je pakai maxis prepaid ( guna tipon motorola yg ppaling murah ) sy dpt msg bergambar, tp caner nk buka. arahan dia kt msg tu…….login no tipon dan password yg dia bg kt msg tu.tp x bole gak. dia kt x daftar……….nk daftar caner………

    Reply
  25. kawan sye antar picture message.sye try bukak tp die tulis..(Your account may have expired)..MCM MNE SYE NAK BUKAK???saya pakai fon 3310

    Reply
  26. saye nk buka mmms tapi x boleh la .paswood sye dah masukan dengan betul tapi x leh dah byk kali saye cuba tapi x leh jgk, mcm mane 2?

    Reply
  27. pe ke gle maxis nie…dala susah nak bukak mms pas tu nk save gmbr xclear…pkhdmatan sgt2222222222 truk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  28. bengang betul aku x pat tengok gambar kwn sy kasik…sy dah ikut sume arahan tapi x berjaya gak…tolong ar sy maxis…gambar tue penting ler…!!!!!!!!!

    Reply
  29. SAKIT HATI…SAKIT SEKALI….NAK BUKAK GAMBAR TAPI SEJAK TADI ASYIK X JDI…!!!!!!!BENGANG GILER NIE…!!!!!!CEPAT LER MAXIS BAGITAU CAMNE NAK ACTIVEKAN MMS…..URGENT NIE…!!!!!DIE ASYIK KUAR ..(Your account may have expired)..PLEASE HELP ME………………..

    Reply
  30. Maxis is not doing their job. Even though my mms account cannot access, the maxis ppl asking me to wait for 3 working days. 3 Working days ?? so long ? banyak susak kah ? mereka ingat ini macam Bank punya cheque, kena tunggu 3 hari kerja.

    Reply
  31. i xtau la i org y ke bpe bg kmen..sme kmen2 y i bce tuh sjibik problemnye ngn i nyah..huhu..i pkai moto..org kte moto xley setup mms..pehal lak??!mmilih gle maxis nh..nh dh msok 3x i dpt mms tp xley bkak..kjam gle ah..tlngla i..i pn dh bkak hapekebende page mxis 2 tp xdpek2 gak..cm xgne jek,ncet y ade gmbo tp xley rceive or send mms..bek ak pkai 3310!hampagas..

    Reply
  32. aku pong..mmg maxis mcm haram J…..sume servis x bley pakai punyer….mkn duet taw bg service mcm PANTAT……..kpd yg berkenaan take attention before……………..phm2 da ler k….stakat aku nk hancurkan system maxis ni anytime cz sume formula and pin rahsia in my hand……maxis…….tke care………

    Reply
  33. cam ne nk bukak mms nih…
    da try nbyk kali..
    tp die kate ur account expired la…
    byk ar org anta mms kat aku…
    tolong ar….;(

    Reply
  34. APE BARANG ni x leh buka…………. aduh………. nk tgk pic awek pn x leh aduh…………… maxis problem ke……….. repair la cpt…. gua nak tgk pic awek le…………

    Reply
  35. Your organization received many complain about mms..but i cant see any improvement..plase wake up and solve the proplem faster. dont juz simply spoil a big and well know organization of maxis.It juz spoil my mood when i so much want to see the mms through the web side and when i try to login the web side did not found..please dont dissapointed other customer also.,,

    Reply
  36. rilek…jgn marah2..kite kena cari solution ni..bkan blame sape2..

    admin..
    Forgot your password?
    1. Create a blank MMS message
    2. Send to [email protected]
    3. You will receive the password via SMS

    smua step du dh buat..recieved new password….login….
    still expired…

    mungkin sbb no tuh tak register??
    where can we register??

    any help??

    Reply
  37. knapa x bley bukak gmbar??kata expired lpas 4 ari tp bru je dpat gambr smalam pagi2 da x bley bkak??ap ni nak untung je tau…arap maxis ambik perhatian masalah sya ni…jngan bg pengguna rasa teraniaya…slamatkan kembali gambar saya maxis!!

    Reply
  38. Woi..staff maxis! Nak hntar mms kna caj. Nak bka mms konon expired kna activate dlm 24 jam. Aku bru dpt mms x smpi 2jam pun x bolh bka jgak pehal? Nak untung bute ke?

    Reply
  39. apo ni???? nak bkak mms x dapat plak….. pueh da tkan2 pasword eh asyik tlis not match je…. pala otak betul la maxis ni…..
    tension aku…..

    Reply
  40. macm ner nak masuk nieee…banyak sangat cekadaknya,duit aku dah abis bayar kat maxis niee…kalau macam niee baik aku tukar LINE CELCOM….BLAH LAH CEO KELING NIEEEE…….CAKAP MACAM ORANG KELING LAHHHH SERUPA MACAM CEO NYA.BLAHHH LAHHHHHHHHH

    Reply
  41. nak tanye nape, kawan saye antar gambar mms kat fone saye, tp maxis antar bkn suruh pegi website untuk bkk mms, tp yg saye dpt die bg messege ‘messege cannot be displayed’. ape kes ek?????????

    Reply
  42. same like all pengkritik, ckp tak serupa bikin. saye regular maxis bkn Hotlink yg must topup everyday but noting special or promotions 4 us yg gune nak hampir 6 hingga 7 tahun ni. dah byk pengkritik dlmni pon tak sure u all di maxis akan membacenye….. kalau tak masekan tak brubah2 servicesnye…. kate nk kurangkan monthly charges pon hampeh jeee……

    Reply
  43. saudare skalian marilah kite baramai2 tukar line,,, jgn pakai line maxis ni
    YANG KAYA ANANDA KRISHNAN JE… fikir2kan lah

    Reply
  44. apa pnya jadah ar…nk bkak x bleh2 nie.. mnyusahkan owg btol ar.. cba la prmudakan owg ckit.. bwu ar owg snang bkak…bngoooooooooooooong pnya maxis.. lg bek aku gna celc0m..oo0..lpa la plak..t0ke h0tlink kan hndu.. 2 yg dya 2lis mcm hndraf….tuuiiih….!!!!

    Reply
  45. eh..
    nape kte nak send mms x ley erk??
    ble orang len anta mms pown x ley nak bukak!!
    dier kte comntions error larh ape larh!!
    TENSION R!!

    Reply
  46. tk tau la apa yg maxis merapu,nk pict masuk pun kena login pc,bila dh login,mcm2 lak nk kena bukak,bila dh bukak plak….ERROR,ERROR,ERROR,ERROR…….!!!!!!!!!!!

    Reply
  47. very stupid procedure to retrieve. Hope all are not jackasses who
    works at mms dept. Perhaps they are lazy and work would be easy for them as many get fed up and dont use maxis mms so they
    can sit earn free money without good productive work

    Reply
  48. knp xleh nak masuk ni?dulu bole lak tgk gmbr mms tp skrg xleh lah plak??knp?knp?benci lee dah la gambar tu penting kat aku/

    Reply
  49. apo la yg ssh bona nk bkak ni ha………apo yg dio sroh den buek tp….xlkeh pn…………………………………ssssssssssssseeeeeeeeeeeeetttttttttttttaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn btol rrrrrrr….

    Reply
  50. pelik2 tul r…aq dh try log in,tp x dpt klik.nk kte bangang,nanti maxis company marah lak..but,it`z the reality whaaaAaAtTtT..!!!!!!! sume prkhidmtan korg (maxis) dah ok..tp bab mms nie agY korg ko…lembap gilerrr…tul gak SHAH ckp,jgn susahkn plggan..CUSTOMER ALWAYZZ RIGHT…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  51. Nape xley bkak erk..dh insert new password tp still kate expired..huhuhuhu..nak tgk gmbr bf pun xdpt..dh la bf jauh..kata maxis merapatkan yg jauh….tpu ar..

    Reply
  52. even many bad comment you received,but notting happen to up great ur web site ….plz make it more simple and easy to use.not just good advertisment .try to give better service otherwise we will change …… mobile!!!

    Reply
  53. mms di newzealand tak dpt buka la….. kenapa mcm ni.mcm ni susuh la…. rindu suami nak buka mms dan 3G puunn susuh.sy suka maxis tapi itu tak boleh ini pnu dpt tak boleh la……
    bgs kan maxis jgn kena >org <tulis sampai jahat2. k lah.

    Reply
  54. em .

    napa sy nk bkak mms tabole ?

    ksian sgt sgt !

    apalah maxis nih .

    nyusahkn org btol !

    da lah tpup xdpt dpt gnjaran

    ske tol amek duet org !

    bengong !!!!!!!

    =.=

    aku x halal kan kang bru taw

    Reply
  55. sebelum nie boleh login pakai password yg maxis bg, x pakai hanset kamera pon bley tgk mms yg org antar, sekarang nak activate balik nak pakai hanset kamera plak, tetiba je account bley expired,

    Reply
  56. dah dkt 6thn aku gune maxis nih.tp tahap service tetap sama je.malah makin truk!!
    cube la upgrade sket.jgn jd bangang!! dah la mms susah sgt nk gune.asyik failed je ble gune! nih ble pki on9 pn sama gak! abis,blenye gua nk dpt tgk mms yg kwn gua bg 2? nk tggu kiamat ke?kalo dah keling bodoh yg teraju maxis,mcmni la jd nye..bodoh nk mampos ananda krishnan ni! wahai kwn2 sume..marilah kite tukar ke line celcom ramai2..biar maxis brkubur tggal sejarah!!

    Reply
  57. apahal nie.owg nk ngok gamba pn x bleh..cube la maju,ni tak makin hari makin lembap….tlg la maju ckit.x malu ke kne maki hamun ngan owg laen,,,…”’;;;;'[[

    Reply
  58. pe mslh maxis nih?????
    cam haram gler.!!

    pehal lak xleyh bukak neyh????????????
    panas pown de!!!

    mslhnye dh bukak dh SATU PERSATU ikot arhn boDOH korg tuh!!!
    taw nk abeskn duit org jek!!!

    Reply
  59. ap hran jdah toi la mxis nie
    wt aku bngang ja
    laen kali katup trus lman web nie…..
    msok pown mnyakitkan aty ja
    kamu nie yg suka buli bdak2 tue ya….

    Reply
  60. Secure Connection Failed

    mms.maxis.net.my uses an invalid security certificate.

    The certificate is not trusted because it is self signed.
    The certificate is only valid for Maxis MStore
    The certificate expired on 3/20/2008 10:23 AM.

    (Error code: sec_error_expired_issuer_certificate)

    * This could be a problem with the server’s configuration, or it could be someone trying to impersonate the server.

    * If you have connected to this server successfully in the past, the error may be temporary, and you can try again later.

    Or you can add an exception…

    ape jdah ni ble aku nk log in xbleh plak….asyik error x hbs2…lps 4 ari xbleh tgk plak…..bangang btol…..dh byk kali aku kna mcm ni…..
    lg satu psl hotlink rewards tu…..aku byk kali nk tgk statement account….tp ble aku dh mskkn username……kotak password xde…..so xblh la nk login kn…….ngokngek btol la maxis ni….

    Reply
  61. puki atok ko tebelah lime la wei!!!!
    asal aku nk bkk mss nie x dapat2 hah!!!
    PENIPU je tau maxis nie..shilanat tul!!!
    kang de jugak aku report polis..haha bru sesuai ngn muke korang…
    panas jee..bnyk kali aku try,x dapat2..
    BABI gemok tertelan anak tul la maxis nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  62. hmm,sy pnglah ngn mxs ni,sy dh actvkn gprs tp ble mbr bg gmbr tk muncul,yg mnclnya please login mxs mms website,dh login tp ttp tk dpt-dpt,ape nieeeee???:?skit tau hti nie,,mbr gua mrh tau asyk mintak gmbr je,dh bpuluh2 dh tau,please lah bn2 plngn2 yg msh setia niee

    rnung2lah ye,tp jagn dok diam je,uat sesuatu spya kmi puas hti ngn servis yang dbgi

    Reply
  63. woiii!!!!!!!..ape kejadah ni ha!!!!!!!baek xyh bwt web lau gnii!!!!!macitot!!!!! ayoh kkwan yg kmsokkn angin semarak,mari kite bersatu hati utk kpntengan p’gune mcm kite..!mari!!!!maxis!!!!!pulangkan gambar2 kami!!!!!!!pulangkan!!!!!!!!9!!!!!

    Reply
  64. alamak wawa maxis ni dh mengong2laa…boikot je bende yg xley pki ni..dah mcm2 kite complain tp mcm 2 jgk…haaaaa! pnat nk ckp bek2…
    ciket ari lg pecah la perut die 2,bnyak sgt mkn duit org…bodoh nak mamposssssss!!!!!!!!!!

    Reply
  65. wey…
    apahal n maxis ni..!!!
    ngawot tol r..
    tah pape tah…
    nk tgk MMS pown xleh..
    mgkok hayon tol..
    bg msg jer login2..
    tpbile da login xleh ukak..
    hantu btol…
    msn mne org rmai nk support hotlink….
    sengal manjang…..!!!!!!!!

    Reply
  66. mcm ne ni x leh bkak…. bengang tol la…. kalo cam ni la aku nk boikot maxis la. nk pkai celcom la lak. tol2 menyusahkn owg

    Reply
  67. Ass… saya dah cuba buka mms tapi x boleh juga. wakil maxis juga sudah call saya dan beri setting tapi masih tak boleh juga hantar dan terima mms. kenapa ye???

    Reply
  68. weyh maxis bodo !
    aku dah toppup byk2 ko wat hal dgn aku
    aku bkar cmpany ko gak !
    cb la ko
    msj anta mcam bleyh bukak
    siap ade website lagi
    tp haram !
    1 ape pown xdpt
    malas nak gune maxis !
    boikot MAXIS !!!!!!

    Reply
  69. sorry kasar bhsa…,
    klau nk kita org hormat maxis tlg jgn bt org bengang….
    kita org pelanggan,dari mne maxis nk dpt untung kalau xdari pelanggan

    Reply
  70. maxis..
    tolonglah perbaiki prestasi n kemudahan anda terhadap costumer k..
    jngn smpai satu hari nanti maxis lingkup..
    ingt PESANAN KERAMAT ini..

    Reply
  71. sy dah terpadam msg bergambar yg d kwn saya hantar,so sy nk tengok semula and sy tak tau password nye.boleh tak sy nak tengok semula.please.

    Reply
  72. always like this….apala korang maxis nih.dhlaa rate korang lagi mahal
    dr lain2..nk spportpun buat skt ati je..celcom 3 kl lbh baek dr korang…mms
    pn sng je nk tgk…ssh2 kang aku beli maxis shareholder ni kang aku fired sampah2 yg ada kj kat maxis ni kang…..pundek betullll!

    Reply
  73. wahai tuan-tuan yang serba bodoh dan x celik IT disulami dengan malas membaca dan x faham bahasa inggeris

    browse http://www.maxis.com.my/mms guna firefox

    pastu ape yang anda nampak?
    ade ‘error’ page kan?
    sebenarnya itu security page la wahai tuan-tuan yang bangang sekalian

    ape dia tulis kat situ?

    cari kamus kalau x faham ok..?

    penjelasan:

    browser anda perlukan exception ke atas page yang hendak dibuka di atas sebab-sebab keselamatan

    diulangi……..”EXCEPTION”

    so, create la exception untuk page http://mms.maxis.net.my
    ade button kat bawah tu, click
    pastu cari button get certificate
    pastu…

    ape yang tuan-tuan sekalian nampak?

    alhamdulillah
    akhirnya tuan-tuan yang bangang giler ni dah belajar sesuatu hari ini

    sekian, terima kasih

    p/s:bahasa inggeris sebenarnya penting untuk dipelajari – bukan sekadar menyanyi lagu-lagu rock/pop/r&b bahasa inggeris je.

    Reply
  74. eeeeee…..gram btool la…nape xleh bkk!!mlz ar ak pkai maxis agie!!celcom agie bgos…bla la lu maxis…unfuntion!!

    Reply
  75. ya allah….tolong ler!!!plez btaw cmne nk bkk mms…ak mrayu nie…titanbullet,ak da wat tp xleh pown…bkn aku yg bta iT tp maxis nie yang xrti2!!!!!!!!dem

    Reply
  76. nnnpeeeee???????????????xxxxlehhhhh bukakkkk mmms ney….menyusahkan orangggggg aje…..wat serabut kepale je…permudahkannyeeeee…nak tengokkkkkk mmmms pun susahhhhhh je…..

    Reply
  77. ape kne ngan khidmat maxis nie??????
    tlg jgn buat customer anda mcm nie…
    tlgggg la update website nie..
    jgn wat customer skt hati dgn khidmat anda….
    harap maklum..

    Reply
  78. salam………alysha awk g kt logo mxs & logo hotlink yg dkt no.1 kn bwh die ade die tulis website diekn? awk klik website yg slps “OR” pas 2 die akn kuar “security information” awk klik “NO” cube awk wt………dpt bg thu sy taw…….

    Reply
  79. npe a bangang sgt mxis ni..suruh tekan pastu x leh.. cial tul r..
    baek gne celcom..nsb baek laki aq gne maxis lau x mampos aq nak gne maxis..
    g mati r maxis..tutup jer
    x bzir duet owg..

    Reply
  80. acalamlelekom…………………
    urmmm maxis ni kkadang 2 wokey tapi kkadang 2 hampeh……..
    adok aiii xdpt den nak nolong…..

    Reply
  81. kepala xxx betul maxisni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    dah dekat 2 jam aku dpn pc ni haram bolegh bukak mms ni

    pas ni aku nak pakai tin susu je lagi senang

    Reply
  82. xxx pnye maxis..
    aku bkar ko punye syrikat bwu tw..slalu wat hal pesal???
    kalo cmny la xlma lgy maxis lingkup la…

    Reply
  83. ni pe hal plak!!!! soh bkak PC,tp xleh……..pw cite ni beb????camne nk tngk pic lau xleh bkak……..soh cstmer gne maxis,tp perkhdmtan cam pe jea….bikin gua panassssss jea!!!!!

    Reply
  84. pala otak hang la….
    klu compeni xxx camni la..
    cakap je bagus..habuk gak..piiiraaa
    tiap2 hari try buka mms ni..x lh gak..
    weiiiii ananda….jgn la ko kaut untung je..
    masalah kecik camni x mo settel

    Reply
  85. saya dah buat suma tu, tp expied password. x smpai seminit x kan dah luput password saya. lps tu plak suruh anta mms kat dia plak klau nak dpt paswod br. ni maxis nak telan duit costumor ke………. klau sikit orng yang komen x pe, tp ramai yang komen buruk je. harap maxis ambil tindakan le……….

    Reply
  86. salam.mcm mner nk buka mmms kt hfun sya.stu kjer sya tel maxis x lea2.skit hti btl..baek saya pkai celcm jek ..geram btul…bengang….tlg lah mcm ner nier????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    Reply
  87. PLEASE!!
    I STILL CANT OPEN THE MMS SERVICES.
    YOU SAID THAT I HAVE TO ENTER EITHER MAXIS OR HOTLINK..BUT BOTH CANT CLICK!.
    WHAT SHOULD I DO!!??

    Reply
  88. susa laa cm ny..
    suro kte kklkn maxis..
    tp, ta de kmudhn dlm mms..
    tlpe password pon da kne block..
    len la law de “forgot password”..
    kan seng..

    Reply
  89. dah 2 jam setengah aku godek2 kat maxis web ni tp hampeh….. x dpt2 nak tengok kwn bg mms….huhu…..
    selamat tinggal maxis……
    hidup celcom…….

    Reply
  90. WOIIIIIIIIIIIIII……………..MAXIS……………..SEDARLAH KAMU BUATLAH BIRTHDAY FREE CALL/MSG LEBIH LAMA……………………………………NI BAGI SEHARI JEW……………….DAH LA KEDEKUT…………..JOM RAMAI2…………PG MSUK CELCOM…………..

    Reply
  91. cyew benggang tol laa ngan maxis nieyh.mcm2 diew sur0h wat tp hampeHHHHHH…………………..benggang t0L laa

    Reply
  92. BABI TOI MAXIS NIE…. CALL ORG PON GNE SAAT… CM BABI….
    MAHAL GILE BABI… TENGKORAK ANJING TOI BABI NIE….
    MOTHER F>U>C>K…. PERGI MAMPOS LH KO NIE…
    BAIK AQ GNE DIGI LG BGOS…. LEH AQ CALL 3 ORG FREE… Mj8 PON FREE….

    Reply
  93. maxiss mms bukak x bolehh pun. tolong naik taraf hampa punya sistem. jgn menyusahkan orng. buat menyakit hati hampa tau dak?? mangkaq la maxiss.

    Reply

Leave a Comment