Cara Daftar Touch n Go Online (Guna eWallet, Tanpa Aktifkan Kad)

20 thoughts on “Cara Daftar Touch n Go Online (Guna eWallet, Tanpa Aktifkan Kad)”

  1. Good day. I need to print my T&G toll monthly usage statement which link to my
    T&G e-wallet , by how ? Thanks.

    Reply
  2. Saya guna mykad je utk byr tol…lg senang…klau dah guna ewallet kenapa la tng nak gunakan lg kad fizikal sbg perantara di tol…kan menyusahkan…baik buat digital 100% pengguna ewallet tng yg nak masuk dan keluar tol masa byr hanya perlu scan kod QR sahaja..yg penting dlm ewallet tu ada duit yg mencukupi…

    Reply
  3. Macam mana nak login touch n go tanpa kode otp. Sebab number yang register tue dah tak pakai dah. Jadi kalau nak register baru dah tak boleh sebab ic dah pernah daftar. Macam mana yew?

    Reply

Leave a Comment