36 thoughts on “Semakan GKP Geran Khas Prihatin (Login & Check Status Online)”

  1. Sudah isi borang untuk geran khas prihatin tapi tak boleh daftar langsung. Sudah seminggu cuba buat permohonan tapi gagal daftar. Madam mana ni??

    Reply
    • Kami adalah golongan yang tersangat perlukan pertolongan. Sekarang perbelanjaan sangat tinggi, tak berapa untung, lagi perlu bayar cukai harta. Kami banyak perlu bantuan dari kerajaan. Sebab covid-19, sudah dua bulan tak ada berniaga, terlalu susah.

      Reply
  2. Mula-mula Status PERMOHONAN DITERIMA. Bila buat semakan keluar pulak ID PENGENALAN BELUM DI DAFTAR. Macam mana ni.

    Reply
  3. permohonan ditolak sbb pekerja 5 org,melebihi syarat iaitu 4 org.nk mohon rayuan mcmana yeaa.
    kemeskini pkerja jd 4 org ke?

    Reply
  4. Semalam check GKP, selepas bbrapa percubaan tak dpt logmasuk,akhirnya screen tercetak: “…sudah tersekat” disuruh check dgn cawangan LHDN yg berdekatan. Pagi ini pergi LHDN Klang. Pegawai kata, “tak dapat periksaan”. Pegawai bagi Satu kertas “RayuanGKP Hasil CareLine 03-89111000”. Saya tel. Line ini “tiada dalam perkhidmatan”. Kawan saya juga, sama. Kami adalah golongan yg tersangat perlukan pertonlongan. Platform ini adalah untuk kami meminta tolong. Ada sesiapa yg boleh tolong? Please, who can help. The “help” being provided is not helpful at all.

    Reply
  5. Sy suda buat rayuan ..Cuma nk pastikn klu dokumen skongan sy tu trmuat naik @ tdk.. Sbb mslh sy guna hp dn line pn slow mcm chipsmore.. Sbb bila sy nk tgok balik data utk dokumen sokongan sy x dpt klik buka utk ruangan dokumen sokongan .

    Reply
  6. Saya terlepas pandang pada permohonan GKP yang tutup pada 15/5/2020 yang lepas. Adake peluang untuk GKP ke2?

    Reply
  7. Tuan tidak ada permohonan baru dibuka lagi ke GKP ni ? Ramai dari kami usahawan yang tak sempat nak
    memohon kerana tarikh tutup 15 May 2020 , terlalu cepat dgn server yang jem lagi pd ketika itu..Kami juga perlukan sokongan Ransangan bg memacu biz ini..Bolehlah tampung keperluan kakitangan..

    Reply
  8. Sy dah diluluskan gkp. Tp duit x de ditransfer Di kreadit account sy. Mcm Mana nak tahu Cara utk nak dapatkan duit gkp itu? Sebahagian rakan sy telah dapat since minggu lepas lagi. Dan says masih tgh tgg lg

    Reply
  9. Saya sdh memohon tapi gagal tdk lulus jadi tlglh saya merayu supaya dpt sbb sya betul2 susah terkasan dgn pkp kdi sya pon sdh 5 bulan tunggakan

    Reply
  10. saya punya permohonan dah lulus,tapi tak masuk lagi duitnya,cek status bayaran gagal,kenapa ya??bila cek balik borang yang di isi,semuanya betul..no akaun pon betul..minta bagi pencerahan

    Reply
  11. Sy berstatus lulus bkn rayuan tp sampai skrng duit belum msuk lg.. Esk 29hb akn dibyr untuk status rayuan yang lulus ..so duit sy macam mana ye.. Ape yang perlu sy buAt😪

    Reply
  12. Sy berstatus lulus bkn rayuan tp duit sampai skrg blm msuk… Esk dh 29hb akn dbyr untuk berstatus rayuan yg dh lulus.. So sy mcm mana ye…. Akn dpt ke x? Ape yg perlu sy buat, bantu saya😣

    Reply
    • Saya pun sama. Hari ini tarikh bayaran untuk rayuan, permohonan saya juga bukan rayuan sudah lulus sejak 16 Jun… Tapi belum dikreditkan lagi ke akaun saya hingga hari ini 29 Jun.

      Reply
  13. Bila tarikh bayaran utk yang gagal kredit?
    akaun dah dikemaskini tapi hingga sekarang 29/6/2020 belum masuk akaun lagi..

    Reply

Leave a Comment